Πώς να χρησιμοποιήσετε το αποστειρωμένο στοματοφαρυγγικό μάκτρο

- 2021-08-04-

Τρόπος χρήσηςΑποστειρωμένο στοματοφαρυγγικό στυλεό
Το στοματοφαρυγγικό επίχρισμα είναι ένα εργαλείο δειγματοληψίας που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή βλεννογονικών κυττάρων και εκκρίσεων από τον στοματοφάρυγγα. Η μέθοδος δειγματοληψίας είναι η χρήση αποστειρωμένων επιχρισμάτων λαιμού και άλλων αντικειμένων για να διεισδύσουν βαθιά στον φάρυγγα, να περάσουν από τη ρίζα της γλώσσας στον οπίσθιο φάρυγγα, τις κρύπτες αμυγδαλών, τα πλευρικά τοιχώματα κ.λπ., να σκουπίσουν επανειλημμένα αριστερά και δεξιά για 3 έως 5 φορές. και αφαιρέστε απαλά τη μπατονέτα. Στη συνέχεια, βάλτε το βαμμένο με κύτταρα βλεννογόνου και εκκρίσεις στο σωληνάριο δειγματοληψίας ιού και στείλτε το για έλεγχο εγκαίρως.

Οδηγίες

1. Ο δειγματολήπτης μπορεί να στερεώσει τη γλώσσα με γλωσσοπίεστρα και να χρησιμοποιήσει έναΑποστειρωμένο στοματοφαρυγγικό στυλεόνα διασχίσει τη ρίζα της γλώσσας στον οπίσθιο φάρυγγα, στις εσοχές των αμυγδαλών και στα πλευρικά τοιχώματα.

2. Σκουπίστε επανειλημμένα 3 έως 5 φορές για να συλλέξετε κύτταρα του βλεννογόνου.

3. Βγάλτε το στυλεό απαλά για να αποφύγετε να αγγίξετε τη γλώσσα, την υπόφυση, τον στοματικό βλεννογόνο και το σάλιο.

4. Τοποθετήστε το στυλεό δειγματοληψίας με το δείγμα κάθετα στο σωληνάριο δειγματοληψίας ιού, σπάστε το στυλεό στο σπάσιμο και πετάξτε την ουρά του στυλεού.

5. Σφίξτε το καπάκι του σωλήνα, τοποθετήστε το σε μια σακούλα βιοασφάλειας και στείλτε το για έλεγχο εγκαίρως.

Αποστειρωμένο στοματοφαρυγγικό στυλεό