Η βασική δομή της μηχανής απολύμανσης αέρα

- 2021-09-07-

Φίλτρο αέρα τουτο μηχάνημα απολύμανσης αέρα: οι περισσότεροι καθαριστές αέρα στην αγορά επιτυγχάνουν κυρίως τον σκοπό του καθαρισμού του αέρα μέσω της οθόνης φίλτρου και η οθόνη φίλτρου χωρίζεται κυρίως σε οθόνη φίλτρου σωματιδίων και οθόνη οργανικού φίλτρου. Η οθόνη φίλτρου σωματιδίων χωρίζεται σε σήτα χονδροειδούς φίλτρου, οθόνη φίλτρου λεπτών σωματιδίων και οθόνη φίλτρου λεπτών σωματιδίων. Η οργανική οθόνη φίλτρου χωρίζεται σε οθόνη φίλτρου αφαίρεσης φορμαλδεΰδης, οθόνη φίλτρου απόσμησης, οθόνη φίλτρου ενεργού άνθρακα κ.λπ. Κάθε οθόνη φίλτρου στοχεύει κυρίως διαφορετικές πηγές ρύπανσης και η αρχή φιλτραρίσματος είναι επίσης διαφορετική.

Δεξαμενή νερού τουτο μηχάνημα απολύμανσης αέρα: με την αυξανόμενη προσοχή των καταναλωτών, η λειτουργία του καθαριστή αέρα δεν περιορίζεται στον καθαρισμό του αέρα. Με την προσθήκη του δομικού σχεδιασμού της δεξαμενής νερού, ο καθαριστής αέρα μπορεί όχι μόνο να ολοκληρώσει τη βασική αποστολή, αλλά και να υγράνει τον αέρα.

Έξυπνο σύστημα παρακολούθησης της μηχανής απολύμανσης αέρα: το έξυπνο σύστημα παρακολούθησης νοείται απλώς ως ο επόπτης της ποιότητας του αέρα. Μέσω του ενσωματωμένου εξοπλισμού παρακολούθησης, μπορεί να κάνει καλή, μεσαία και κακή κρίση για την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τον καθαριστή αέρα ανάλογα με την ποιότητα του αέρα. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα παρακολούθησης μπορεί επίσης να παρακολουθεί τη διάρκεια ζωής της οθόνης φίλτρου και τη στάθμη του νερού της δεξαμενής νερού, κάτι που είναι βολικό για τους χρήστες να κατανοήσουν την κατάσταση λειτουργίας του καθαριστή αέρα.

Γεννήτρια αρνητικών ιόντων και κύκλωμα υψηλής τάσης: χρησιμοποιείται γενικά ως βοηθητική λειτουργία καθαρισμού, στέλνει κυρίως αρνητικά ιόντα έξω με καθαρό αέρα. Τα αρνητικά ιόντα έχουν τις λειτουργίες καταστολής, ύπνωσης, αναλγησίας, αύξησης της όρεξης και μείωσης της αρτηριακής πίεσης. Μετά την καταιγίδα, οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα λόγω της αύξησης των αρνητικών ιόντων στον αέρα. Τα αρνητικά ιόντα του αέρα μπορούν να μειώσουν τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες οξυγόνου) που παράγονται από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα οξείδια του αζώτου και τα τσιγάρα, και να μειώσουν τη βλάβη που προκαλείται από υπερβολικά ενεργά είδη οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα[6]

Συσκευή απολύμανσης: ηλεκτροστατική συσκευή καθαρισμού αέρα όσον αφορά τη δομή της, υπάρχουν γενικά τρία προϊόντα στην αγορά: συσκευή καθαρισμού αέρα επίπεδης δομής, συσκευή καθαρισμού αέρα με εξαγωνικό κανάλι κηρήθρας και συσκευή καθαρισμού και απολύμανσης αέρα με κανάλι στρογγυλής οπής.